Білорусь відправляє до кордону з Україною додаткові війська

Білорусь відправляє до кордону з Україною додаткові війська

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко наказав посилити угруповання білоруських військ поблизу кордону з Україною після того, як через кордон нібито залетіли українські безпілотники.

Про це заявив міністр оборони Білорусі Олександр Хренін під час брифінгу.

Він розповів, що таке рішення ухвалили «з огляду на обстановку, що складається в Україні, а також у Курській області росії».

Тож на Гомельському і Мозирському тактичних напрямках посилять білоруські підрозділи «з метою реагування на будь-які можливі провокації». Так, туди відправлять військові частини спецпризначенців, сухопутних і ракетних військ.

Зокрема, на кордоні розмістять ракетні системи «Полонез» і комплекси «Іскандер». Крім того, там наростять сили й засоби зенітно-ракетних, радіотехнічних військ і авіації.

Нагадаємо, Застосунок «Армія+» менш ніж за добу завантажили 20 тисяч разів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото) Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото)
Під час робочого візиту у Волинську область міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Республікою Білорусь і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.
Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю
Україна ввела додаткові обмеження на кордоні з Білоруссю у Рівненські області. Зокрема запроваджено додаткові тимчасові обмеження.
На кордоні з Білоруссю СБУ знайшла схованку зі зброєю (відео) На кордоні з Білоруссю СБУ знайшла схованку зі зброєю (відео)
Вилучені боєприпаси та засоби ураження направлено на проведення вибухо-технічних експертиз.
Loading...
Load next