Росія за тиждень випустили по Україні понад 30 ракет і більш як 800 авіабомб

Росія за тиждень випустили по Україні понад 30 ракет і більш як 800 авіабомб

З 5 до 11 серпня російські війська випустили по території України понад 30 ракет та більш як 800 авіабомб.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

Тільки за один цей тиждень російська армія вдарила понад 30 ракетами та більш ніж 800 керованими авіабомбами. Росіяни не мають жодних географічних обмежень на застосування такої зброї – із перших днів повномасштабної війни вся територія нашої держави під загрозою постійних ударів, - написав Зеленський.

Він нагадав, що у ніч на 11 серпня через удар по Київщині загинули чоловік та його чотирирічний син, серед поранених - 12-річний хлопчик.

За попередньою інформацією, росіяни застосували північнокорейську ракету, і це був черговий свідомий терористичний удар проти України. Піротехніки продовжують працювати, щоб встановити точні дані щодо цієї ракети, - наголосив Зеленський.

Для ефективного захисту своїх міст і сіл Україна потребує сильних рішень партнерів, які знімуть обмеження на захисні дії Сил оборони.

Коли українська далекобійність не матиме лімітів, ця війна точно отримає ліміт – ми реально наблизимо її справедливе завершення, - додав глава держави.

Нагадаємо, У Нацгвардії показали зруйнований Часів Яр (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next