В Івано-Франківську вручили посмертні нагороди родинам полеглих захисників України

В Івано-Франківську вручили посмертні нагороди родинам полеглих захисників України

В Івано-Франківську відбулася урочиста зустріч з родинами полеглих захисників України, під час якої були вручені державні нагороди за героїзм та самопожертву їхніх рідних, що загинули, захищаючи незалежність і суверенітет нашої держави.

Голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук особисто вшанувала пам'ять героїв та висловила підтримку родинам загиблих.

Під час церемонії було вручено посмертні нагороди:

  • - орден «За мужність» ІІ ступеня (посмертно) та відзнаку Президента «За оборону України» – рідним Юрія Демиденка;
  •  - орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) та відзнаку Президента «За оборону України» – рідним Василя Кальваровського;
  •  - орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) та відзнакою Президента «За оборону України»– рідним Миколи Мочернюка, Назара Христана, Владислава Чудакорова та Петра Якимишина.

Світлана Онищук висловила глибоку вдячність за героїзм та жертовність кожного захисника, які віддали свої життя за майбутнє України. Вона наголосила на тому, що пам'ять про їх подвиг завжди буде жити в серцях українців, а їхній внесок у боротьбу за незалежність буде непохитною основою для майбутніх поколінь.

Вічна шана нашим полеглим захисникам! Пам’ятаємо й цінуємо подвиг кожного Героя! Низький уклін за жертовність в ім’я майбутнього України!" — зазначила Світлана Онищук.

Нагадаємо, Смерть українського біженця в Німеччині: поліція затримала підозрюваного

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео) На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео)
Повітряне судно зачепило приватний житловий будинок, після чого дах особняка спалахнув потужним вогнем.
На Івано-Франківщині за добу троє дітей потрапили до реанімації після укусів змій На Івано-Франківщині за добу троє дітей потрапили до реанімації після укусів змій
Наразі діти перебувають у реанімаційних відділеннях у важкому стані. Зокрема, в одного із постраждалих хлопців після укусу змії медики діагностували анафілактичний шок.
Незначні підземні поштовхи: поблизу Івано-Франківська зафіксували землетрус Незначні підземні поштовхи: поблизу Івано-Франківська зафіксували землетрус
На території Івано-Франківської області, у селі Манява вдалось зафіксувати факт землетрусу з магнітудою 1-2 за шкалою Ріхтера.
Loading...
Load next