«Охматдит» звернеться до правоохоронців щодо відмови БФ передати гроші на відбудову

«Охматдит» звернеться до правоохоронців щодо відмови БФ передати гроші на відбудову

Адміністрація та колектив Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" мають намір звернутися до правоохоронних органів щодо відмови фонду "Охматдит – Здорове дитинство" передати кошти на відбудову лікарні після ракетної атаки Росії 8 липня.

Про це повідомляють на сторінці НДСЛ "Охматдит". 

Адміністрація та колектив Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" глибоко шокований відмовою фонду "Охматдит – Здорове дитинство" передати кошти, зібрані благодійниками на відновлення лікарні після російського ракетного удару... Задля захисту інтересів пацієнтів, партнерів та держави, а також для забезпечення вчасного відновлення лікарні, керівництво НДСЛ "Охматдит" має намір звернутися до правоохоронних органів, - зазначають у лікарні.

У НДСЛ підкреслили, що вважають таку позицію фонду неприпустимою.

"ні до дощів і холодів, які зруйнують те, що залишила ракета, продовжують спливати. Якщо процеси відновлення не будуть запущені негайно, шкода й, відповідно, вартість відновлення лікарні, зростуть у кілька разів, - наголошують в "Охматдиті".

У лікарні також стверджують, що "така позиція фонду, який носить назву "Охматдиту", підриває довіру суспільства та міжнародних партнерів".

Нагадаємо, Голова оборонного комітету бундестагу закликав надати Україні більше танків Leopard

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські захисники ліквідували понад 3,5 тисячі окупантів - Подоляк Українські захисники ліквідували понад 3,5 тисячі окупантів - Подоляк
В ОП назвали приблизні втрати ворога за два дні вторгнення в Україну.
300 мільярдів доларів російських грошей зарезервували для України 300 мільярдів доларів російських грошей зарезервували для України
Центробанк Росії втратив доступ до 300 мільярдів доларів резервів, що лежать на рахунках за кордоном. Їх вже зарезервували для України.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next