На Закарпатті троє чоловіків напали на прикордонника

На Закарпатті троє чоловіків напали на прикордонника

На Закарпатті троє чоловіків при спробі незаконного перетину кордону з Румунією напали на прикордонника, відібравши у нього зброю.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

Спроби незаконного перетину кордону, вони продовжуються, щодня затримуються порушники, але в діях окремих осіб вбачаються і зухвалі дії. Неодноразово здійснювалися напади на прикордонні наряди. Вчора також стався такий випадок на Закарпатті. Прикордонний наряд помітив трьох порушників, які слідували в бік Румунії. Під час спроби затримання порушники напали на одного з військовослужбовців складу прикордонного наряду. Вони заволоділи також зброєю військового, і вдалися до втечі в бік суміжної країни, - сказав Демченко.

За його словами, одразу було піднято додаткові резерви для пошуку порушників і відстеження ситуацій в тилових районах. Речник зазначив, що невдовзі був затриманий один із порушників, який намагався подолати інженерні загородження для того, щоб перетнути кордон у бік Румунії.

Демченко зауважив, що в цей же час румунська сторона затримала ще одного порушника, а далі вони знайшли також і зброю, яку нападники залишили на території Румунії.

І нещодавно також був затриманий румунською стороною третій порушник. Зараз активно ведеться робота із правоохоронними органами, яким передали того порушника, який був затриманий на території України. І, власне, діалог з румунською стороною щодо, в тому числі, проведення, прикордонно-представницької зустрічі, аби обговорити всі деталі цієї ситуації, - додав Демченко.

Нагадаємо, Українських чоловіків 17-25 років ставитимуть на військовий облік без ВЛК

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next