РФ активізувала наративи про "розкол" між військовим та політичним керівництвом України

РФ активізувала наративи про "розкол" між військовим та політичним керівництвом України

На фоні подій у Курській області російська пропаганда активізувала наративи про буцімто розкол між військовим та політичним керівництвом України.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

Пропагандистські ресурси РФ посилили дезінформаційні вкиди про нібито конфлікти між президентом Володимиром Зеленським та Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським. Поширюються різноманітні конспірологічні наративи, буцімто Сирський "таємно готував" операцію на Курщині, через що його тепер "зливає" політичне керівництво, ‒ заявили у ЦПД.

Водночас росіяни також поширюють фейкові наративи про "політичні амбіції" начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова. Для озвучення тез росіяни використовують самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. У мережі "гуляють" також конспірологічні теорії, що операцією на Курщині Україна зірвала можливість переговорів, а Захід буцімто "шукає заміну Зеленському".

Усі ці вкиди є частиною дезінформаційної кампанії ворога. Проте конспірологічні теорії не мають нічого спільного з реальністю. Не піддавайтеся маніпуляціям ворога, ‒ наголосили у ЦПД.

Нагадаємо, У Литві почали будувати бази для німецьких військ біля кордону з рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Loading...
Load next