На Волині від ускладнень, спричинених коронавірусом, помер 93-річний пенсіонер

На Волині від ускладнень, спричинених коронавірусом, помер 93-річний пенсіонер

Минулого тижня від ускладнень COVID-19 помер 93-річний чоловік із Луцького району.

Про це повідомили в обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

Відомо, що волинянин мав супутні хронічні хвороби (цукровий діабет, захворювання нирок та серцево-судинної системи).

За даними епіднагляду на Волині, як і в Україні, кілька останніх тижнів зростає захворюваність на COVID-19.

За останній тиждень в області зареєстровано 476 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус (246 – за попередній тиждень). Зокрема, захворіло 73 дитини (41 – за попередній тиждень). Госпіталізовано близько 60 людей, із них третина – діти, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зараз на Волині доступна омікрон-специфічна вакцина Comirnaty від виробника Pfizer для дорослих і дітей від 12 років, а також для дітей від 5 до 11 років. Це вакцини від COVID-19, які були оновлені для боротьби з "Омікроном", також виробляють антитіла, що здатні захистити від нового субваріанту.

Нагадаємо, Німеччина до кінця року поставить Україні ще чотири системи IRIS-T

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото) У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото)
У Волинській області внаслідок аварії загинули двоє дорослих та одна дитина, дев’ятеро травмовані.
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку
Луцьких правоохоронців, яких підозрюють у зловживанні службових повноважень і незаконному затриманні громадянина, відсторонили від посад.
Loading...
Load next