ГУР: рф готує нові інформаційні операції у Європі, щоб переконати біженців не повертатися в Україну

ГУР: рф готує нові інформаційні операції у Європі, щоб переконати біженців не повертатися в Україну

Росіяни готують нові антиукраїнські інформаційні операції у країнах Європи, щоб переконати людей, які виїхали з України через війну, не повертатися назад.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки України Вадим Скібіцький. 

За його словами, Росія уже проводить відповідні заходи у країнах ЄС. Зокрема, в Італії росіяни використовують своїх пособників - так званих журналістів з української окупованої території, щоб виправдати геноцидну війну проти України. 

 Це презентації різних "художніх і документальних" книжок нібито про злочини України на території Донецької і Луганської областей, – заявив Скібіцький. 

Також представник ГУР наголосив, що росіяни дуже активно працюють із нашими громадянами, які виїхали до країн Європи через розпочату Росією війну. Зокрема, це стосується створення різних товариств, навчання дітей і церкви.

Це використовують для того, щоб наші українці втратили свою ідентичність, а ще більше – щоб ніколи не поверталися до нас, - додав Скібіцький.

Нагадаємо, Російська армія вбила в Україні 570 дітей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну
На 64-ту бригаду очікують «спеціальні завдання». Перше з них: залякування жителів населених пунктів України.
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Loading...
Load next