Індія надасть Україні грантову допомогу на реалізацію проєктів відновлення громад

Індія надасть Україні грантову допомогу на реалізацію проєктів відновлення громад

Кабінет міністрів України та уряд Республіки Індія підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо індійської гуманітарної грантової допомоги для реалізації високоефективних проєктів з розвитку громад.

Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Зазначається, що меморандум підписали перша віцепрем’єр-міністерка України – міністерка економіки Юлія Свириденко та міністр закордонних справ Індії Субраманьям Джайшанкар.

Документ передбачає розширення економічної та технічної співпраці між країнами. Крім того, ним визначено рамкові умови для надання Україні допомоги для реалізації проєктів, зокрема, з відбудови та відновлення.

Підписаний меморандум створює на найближчі п’ять років умови для надання грантової та гуманітарної допомоги для реалізації ефективних проєктів розвитку громад, зокрема, проєктів з відбудови та відновлення України. Ми домовились про спрощений механізм погоджування відповідних проєктів - на рівні урядових та неурядових організацій та посольства Індії в Україні, - наголосила Свириденко.

Заявки на грантову допомогу для будь-якого такого проєкту можна надсилати через посольство Індії в Україні. Їх може направити міністерство, орган місцевого та регіонального самоврядування, неурядова організація або установа.

У Мінекономіки пояснили, що посольство Індії в Україні здійснюватиме підготовку звіту про проєкт та відповідатиме за оцінку проєктної пропозиції, рішення і виплату грантової допомоги та моніторинг реалізації проєкту відповідно до процедур уряду Індії.

Для кожного проєкту буде укладено окремий меморандум про взаєморозуміння між посольством Індії в Україні та урядовими і неурядовими організаціями України.

Нагадаємо, Польського експосадовця обвинувачують у корупції на закупівлі генераторів для України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Аденській затоці застрягли десять українських моряків: один чоловік загинув через спеку В Аденській затоці застрягли десять українських моряків: один чоловік загинув через спеку
На знеструмленому судні Throrn1 поблизу берегів Африки знаходяться 11 членів екіпажу, серед яких 10 - українці.
В Україні викрили міжнародних злочинців, які продавали "фейкову" вакцину Pfizer за $250 (фото) В Україні викрили міжнародних злочинців, які продавали "фейкову" вакцину Pfizer за $250 (фото)
Правоохоронці СБУ викрили міжнародне злочинне угрупування, яке продавало підроблену вакцину американського виробництва Pfizer від коронавірусу. Вартість однієї фейкової дози становила 250 доларів.
Loading...
Load next