Президент підписав закони про підтримку військових

Президент підписав закони про підтримку військових

Президент України Володимир Зеленський підписав закони про підтримку військовослужбовців.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

Під час урочистостей у Києві з нагоди Дня Незалежності України Зеленський заявив, що напередодні підписав ухвалені Верховною Радою закони з оборонного пакета. Зокрема це закон, який гарантує повне забезпечення українським воїнам, які діють на території держави-агресора, а також закон, який передбачає для воїнів-легіонерів українське громадянство.

Кожен, хто відчуває життя й незалежність так само, як і українці, хто бʼється разом з українцями, заслуговує бути серед громадян України, - зазначив Зеленський.

Президент також підписав закон щодо духовної незалежності України.

Це закон, який убезпечує українське православʼя від московської залежності та гарантовано захищає гідність святинь нашого, українського, народу, – підкреслив він.

Нагадаємо, Україна вперше застосувала ракету-дрон «Паляниця» — Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Loading...
Load next