Удар рф по готелю Краматорська: під завалами знайшли тіло британського журналіста

Удар рф по готелю Краматорська: під завалами знайшли тіло британського журналіста

Унаслідок сьогоднішнього удару російських військ по готелю «Сапфір» у Краматорську загинув громадянин Великої Британії – імовірно, це журналіст Reuters.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Раніше начальник Краматорської МВА  написав: «Рятувальники знайшли під завалами тіло загиблого». Згодом Донецька обласна прокуратура підтвердила, що з-під завалів зруйнованої у Краматорську будівлі готелю деблоковано тіло громадянина Великої Британії, який загинув під час ракетної атаки з боку рф.

У прокуратурі повідомили, що поранення різного ступеня тяжкості отримали шестеро людей, з яких 4 журналістів.

Як відомо, вчора російські війська вдарили по місту, ймовірно, ракетою «Іскандер-М». Під прицілом окупантів опинився житловий квартал, де на території зруйнованого готелю дістали тілесні ушкодження четверо журналістів іноземного медіа 38, 40, 41 та 46 років. Чоловіки отримали мінно-вибухові травми, забій головного мозку, перелом ноги, контузії, різані рани і забої тіла.

Крім того, травмувались 32 та 34-річна містянки, які на момент ворожої атаки перебували у своїх оселях.

Нагадаємо, Латвія посилила прикордонний контроль товарів із росії та Білорусі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник
Внаслідок одного з обстрілів російських найманців, на Донбасі був поранений один український військовослужбовець.
Loading...
Load next