Повітряні удари рф не матимуть успіху проти волі українців - посол Британії Мартін Гарріс

Повітряні удари рф не матимуть успіху проти волі українців - посол Британії Мартін Гарріс

Посол Британії Мартін Гарріс вважає, що тактика Росії знищувати цивільну інфраструктуру України не досягне успіху проти "залізної волі українського народу".

Про це Гарріс написав у понеділок по обіді у своєму профілі в соцмережі Х (Twitter).

Гарріс відзначив, що цілий день 26 серпня Росія завдавала боягузливих повітряних ударів по цивільній інфраструктурі. 

Але вони не досягнуть успіху проти залізної волі українського народу. Мої думки з тими, хто загинув і отримав поранення в результаті сьогоднішніх атак. Винні мають бути покарані та притягнуті до відповідальності, – зауважив посол.

Нагадаємо, Україна готує відповіді на російські атаки - Умєров

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео) Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео)
Росія заявила про нібито порушення російського кордону у Чорному морі британським есмінцем Defender біля мису Фіолент. Внаслідок цього російські військовослужбовці відкрили попереджувальний вогонь по судну.
Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі
Військовослужбовці Російської Федерації відкрили попереджувальний вогонь по британському судну у Чорному морі.
Loading...
Load next