Сирський: Росія перекинула на Курський напрямок 30 тисяч військових

Сирський: Росія перекинула на Курський напрямок 30 тисяч військових

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що російські війська перекинули до Курської області близько 30 тисяч своїх солдатів.

Про це він повідомив на форумі «Україна 2024. Незалежність».

Головнокомандувач ЗСУ сказав, що Україна вже контролює 1294 км² російської території. Сирський наголосив, що одне із завдань Курської операції було відволікання російських сил, зокрема з Покровського та Курахівського напрямку. Наступ Сил оборони змусив командування армії ворога знімати частини з деяких напрямків та перекидати їх до росії.

А втім, це не стосується Покровського напрямку, там росіяни посилюють свої зусилля та продовжують наступати. Ця частина фронту залишається найгарячішою ділянкою фронту, ‒ заявив Сирський.

За даними Генштабу, наразі на Покровському напрямку наші захисники відбили 60 штурмових дій в районах населених пунктів Калинове, Воздвиженка, Новоолександрівка, Пантелеймонівка, Зелене Поле, Миролюбівка, Гродівка, Новогродівка, Мемрик, Михайлівка та Карлівка. Українські захисники роблять усе можливе для утримання оборонних рубежів та позицій, завдають ворогу відчутних втрат.

Нагадаємо, "Воюй або працюй": Уряд розглядає певні заходи для виведення ринку праці з тіні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next