Зеленський провів дві наради на яких було обговорено ситуацію на фронті та виробництво зброї

Зеленський провів дві наради на яких було обговорено ситуацію на фронті та виробництво зброї

Президент України Володимир Зеленський провів дві наради на яких було обговорено ситуацію на фронті та виробництво далекобійної зброї.

Про це він повідомив у соцмережі.

Перша – Головком Сирський і начальник Генштабу Баргилевич щодо фронту. Детально по кожному напрямку. Найбільше уваги – Покровськ і Торецьк. Забезпечення наших бригад і конкретні оборонні дії. Дякую всім підрозділам, які справді стійко б’ються на позиціях, ‒ зазначив Зеленський.

Окремо було обговорено операцію в Курській області. Завдання операції реалізовуються.

Друга нарада – Головком Сирський, голова СБУ Малюк, керівник ГУР Буданов та Мінстратегпрому – Камишін. Всі деталі наради закриті.

Єдине, що варто зазначити, – це вдячність усім нашим розробникам і виробникам далекобійної зброї. Нарощуємо українську далекобійну силу, ‒ додав він.

Нагадаємо, В уряді розповіли, що працюють над економічним бронюванням

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next