Суд заочно арештував депутата Дмитрука

Суд заочно арештував депутата Дмитрука

Печерський райсуд Києва задовольнив клопотання Генерального прокурора та обрав народному депутату України запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

29 серпня 2024 слідчим суддею Печерського райсуду м. Києва задоволено клопотання Генерального прокурора та обрано народному депутату України запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Ухвалу слідчого судді та відповідну постанову про оголошення останнього у розшук буде скеровано до Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Національної поліції України для організації внесення інформації щодо міжнародного розшуку до обліків Генерального секретаріату Інтерполу "виставлення т.з. червоного оповіщення" та ініціювання затримання підозрюваного за межами України з метою подальшої екстрадиції.

Нагадаємо, Нардепа Артема Дмитрука оголосили у міжнародний розшук

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
Loading...
Load next