Американський завод збільшив на 50% виробництво снарядів для України - AP

Американський завод збільшив на 50% виробництво снарядів для України - AP

У штаті Пенсильванія завод із виробництва боєприпасів, які відправляють в Україну, збільшив виробництво на 50% і планує ввести в експлуатацію додаткові потужності.

Про це повідомляє Associated Press із посиланням на американських посадовців.

Підприємство знаходиться у місті Скрентон, штат Пенсильванія, де розрізають і виковують 907-кілограмові сталеві бруски на 155-мм снаряди для гаубиць. Готові снаряди відправляють до штату Айова, де їх начиняють вибухівкою, після чого багато боєприпасів доставляють в Україну.

Посадовці стверджують, що завод у Скрентоні, разом із двома іншими заводами із виробництва боєприпасів у сусідньому місті Вілкс-Барре, нещодавно збільшив виробництво із 24 до 36 тисяч патронів на місяць. 

Керівництво оборонного заводу в Скрентоні заявило, що наразі розробляються три нові виробничі лінії, які дозволять підприємству виготовляти ще більше критично важливих снарядів.

Зараз ми зосереджені на 155-мм снарядах. Ми дуже наполегливо працюємо над тим, щоб досягти мети, поставленої перед нами Пентагоном,– сказав представник керівника підприємства у Скрентоні Річард Гансен.

Сполучені Штати відправили в Україну понад 3 мільйони 155-мм артилерійських снарядів з початку повномасштабного вторгнення Росії, свідчать дані американського уряду.

Нагадаємо, Як Україна на Олімпійських іграх розповідала про війну: деталі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
Loading...
Load next