У Румунії знайшли застреленим українця, який незаконно перетнув кордон

У Румунії знайшли застреленим українця, який незаконно перетнув кордон

У румунському повіті Ботошані у будинку знайшли застреленим у голову 26-річного українця, який кілька днів тому нелегально перетнув кордон з цією країною.

Про це повідомляє Digi24.

Чоловік, на ім'я Джордже Енеску зателефонував поліції та повідомив, що в його будинку є мертвий громадянин України, біля якого лежить мисливська зброя.

Слідчі, які виїхали на місце події, встановили, що 26-річний українець п'ять днів тому нелегально перетнув кордон з Румунією і домовився з Джордже Енеску жити з ним в обмін на виконання домашніх обов'язків.

Наразі слідчі намагаються встановити точні обставини смерті українця.  

Нагадаємо, США не відправлятимуть в Україну фахівців для обслуговування F-16 - WSJ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою
У Кривому Розі оголосили день жалоби за загиблим на Донбасі 37-річним військовим Дмитром Товчигречкою, який пішов до війська три місяці тому й загинув внаслідок множинних уламкових поранень, які виявилися несумісними з життям.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото) На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.
Loading...
Load next