Британська розвідка розповіла про просування армії РФ на Покровському напрямку

Британська розвідка розповіла про просування армії РФ на Покровському напрямку

За останній тиждень російські сухопутні війська прискорили своє просування у Донецькій області, зокрема на Покровському напрямку.

Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії.

Так, за останні сім днів російські сухопутні війська прискорили своє просування до Покровська. Ворог перебуває в межах 10 кілометрів від околиць міста.

Швидкість просування, ймовірно, сповільниться, коли російські сухопутні війська увійдуть у житлову забудову Покровська, - припускають розвідники.

Зазначається, що Покровськ є ключовим логістичним центром на Донеччині, тому, якщо його захопити, він, ймовірно, подовжить і перенаправить існуючі українські лінії постачання. У Британії припускають, що це, ймовірно, ускладнить Україні поповнювати запаси до кількох ключових опорних пунктів між Часовим Яром і Вугледаром.

Нагадаємо, На Львівщині знайшли бойові частини російських ракет "Кинджал" та Х-101

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
РФ таємно звозить техніку до ОРДЛО - розвідка РФ таємно звозить техніку до ОРДЛО - розвідка
Росія значно збільшила постачання до з’єднань і частин окупаційних військ бойових броньованих машин, як нових, так і відновлених або модернізованих.
Loading...
Load next