РФ незабаром отримає від Ірану партію з двох типів балістичних ракет

РФ незабаром отримає від Ірану партію з двох типів балістичних ракет

Британський військовий аналітик Шон Белл попередив, що невдовзі Росія отримає балістичні ракети двох типів від Ірану, і це є "неминучим".

Про це повідомляє Sky News.

За його словами, Росія "має тенденцію використовувати стару зброю", але, на відміну від України, вона "має її в достатній кількості". 

Обидві сторони борються за зброю, і наразі Росія збільшила своє внутрішнє виробництво, але вона відчайдушно потребує зброї з Ірану і Північної Кореї, - зазначив він.

Белл підкреслив, що очільник Кремля Володимир Путін уклав контракт з Іраном у грудні, і зрозуміло, що поставка "неминуча".

Ми розуміємо, що російські солдати були в Ірані на навчаннях протягом останніх кількох тижнів, і хоча повідомлення про це неймовірно делікатні, я отримав інформацію про те, що вона неминуча. Тож це питання кількох днів, ‒ зазначив він.

Мова йде про два типи балістичних ракет малої дальності.

Вони дадуть Росії більший обсяг ракет, але це також означатиме, що обмежені поставки російських ракет "Іскандер" тепер можуть бути зосереджені на цілях дальнього радіусу дії - це дуже турбує, ‒ заявив Белл.

Нагадаємо, Канада передає Україні понад 80 тисяч ракетних двигунів CRV-7

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next