Міські бої та зачистка будівель: як тренують українських військових у Британії

Міські бої та зачистка будівель: як тренують українських військових у Британії

У Великій Британії інструктори зі Швеції в межах багатонаціональної операції «Інтерфлекс» готують українських військових до ведення бойових дій в урбанізованій місцевості.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Зокрема, ця підготовка включає навчання тактиці боїв у міській забудові, патрулюванню, пересуванню в міських умовах, а також основним принципам підходу до будівель, їх безпечної зачистки та утримання.

Партнери наголошують новобранцям, що під час боїв в урбанізованій місцевості головне комунікація між групою, зокрема щодо ефективності передавання інформації всередині групи для забезпечення координації дій, - зазначили у Генштабі.

Інструктори передають свої знання та досвід, допомагаючи українським військовим ефективно діяти в складних умовах міської забудови.

Ці навички є надзвичайно актуальними для українських військових, оскільки багато боїв відбувається саме в міських умовах. Правильні дії та координація мінімізують ризики та підвищують шанси на успіх у бойових операціях.

Ця підготовка є важливим ресурсом для підвищення бойової готовності українських військових у боротьбі за свою незалежність, - зауважили у Генштабі, а також подякували Великій Британії, Швеції та країнам-партнерам за підтримку та всебічну допомогу.

Нагадаємо, Умєров у межах "Рамштайну" провів зустріч з міністрами оборони скандинавських та балтійських країн

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі
Військовослужбовці Російської Федерації відкрили попереджувальний вогонь по британському судну у Чорному морі.
Loading...
Load next