Хорватія оголосила про новий пакет допомоги Україні

Хорватія оголосила про новий пакет допомоги Україні

Прем’єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович 11 вересня відвідав Київ. Під час візиту очільник хорватського уряду оголосив про виділення 5 мільйонів євро допомоги Україні, які спрямують на відновлення енергетики.

Про це повідомили в Офісі президента України.

Під час візиту голова хорватського уряду оголосив 11 пакет військової допомоги. Йдеться про допомогу для відновлення української енергетики, зокрема про новий транш енергетичної підтримки обсягом 5 мільйонів євро. 

Премʼєр Хорватії написав, що від початку повномасштабного вторгнення країна виділила Україні вже 300 мільйонів євро допомоги.

Він зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Президент подякував Хорватії за ініціативу щодо проведення донорських конференцій з розмінування територій України, а також відзначив допомогу в лікуванні та реабілітації українських військових та їхніх рідних.

Нагадаємо, Виконавчим директором УКФ обрано Анастасію Образцову

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото) В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото)
Брендовий одяг ввозили в Україну під виглядом гуманітарної допомоги для малозабезпечених сімей. Цим самим "перевізники" ухилялись від сплати податків, що призвело до недоотримання державою десятків мільйонів гривень.
У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео) У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео)
Один із чоловіків, який намагався вкоротити собі віку сидів за поручнями мосту, а інший самогубця вже встиг стрибнути у воду.
У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті
На туристичному гірському маршруті у Карпатах одній із туристок стало зле. Жінку довелося евакуювати на ношах.
Loading...
Load next