У Польщі внаслідок повені загинула людина

У Польщі внаслідок повені загинула людина

Ситуація із повенями і підтопленнями на півдні Польщі впродовж останньої ночі погіршилася. Наразі відомо про загибель однієї людини внаслідок негоди.

Про це повідомляє Польське радіо.

У польській долині Клодзко ситуація із повенями залишається драматичною. Там триває евакуація місцевих жителів, тоді як майже 20 тисяч абонентів Клодзького повіту залишилися без електроенергії. Прем’єр-міністр країни Дональд Туск після засідання кризового штабу та брифінгу служб у Клодзку знову звернувся до жителів районів, яким загрожує повінь, із проханням не ігнорувати заклики до евакуації.

Такі ситуації повторюються у багатьох місцях, де деякі жителі недооцінюють рівень загрози й відмовляються евакуюватися. Тому я ще раз від імені всіх спецслужб, пожежників повторю, аби всюди, де з’являється така загроза, евакуюватися та виконувати рекомендації, - закликав Туск.

Також  міністр підтвердив факт утоплення людини у районі Клодзка.

Міністр внутрішніх справ та адміністрації Томаш Сємоняк підкреслив, що після нічних злив ситуація із повенями на півдні Польщі погіршилася, зазначивши, що найважча ситуація у Нижньосілезькому, Опольському та Сілезькому воєводствах.

 У цих трьох воєводствах ситуація погіршилася за останню ніч. Тому прошу слідкувати за повідомленнями, прошу зважати на сповіщення Урядового центру безпек, – наголосив Сємоняк.

Нагадаємо, Україна розпочала виробництво власних 155-мм артснарядів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі в лікарні від важких опіків помер 23-річний українець (фото) У Польщі в лікарні від важких опіків помер 23-річний українець (фото)
Хлопець зустрічався із дівчиною, яка є вагітною від нього та найближчим часом пара збиралася одружитись.
Loading...
Load next