Зеленський: План перемоги України включає п'ять пунктів

Зеленський: План перемоги України включає п'ять пунктів

План перемоги України, який Президент Володимир Зеленський має намір представити Президенту США Джо Байдену, включає п'ять пунктів.

Про це заявив Зеленський в інтерв'ю журналісту CNN Фаріду Закарії.

Глава держави підтвердив, що говоритиме із Джо Байденом про те, як посилити позиції України перед другим Самітом миру, в іншому ж випадку російський лідер Володимир Путін не братиме в ньому участі.

Так, я буду говорити з ним про те, як посилити нас перед мирним самітом, щоб бути в сильній позиції, тому що дипломатичні рішення або рішення, вони дієві, коли ти сильний, інакше Путін навіть не братиме в ньому участь, не буде зацікавлений в тому, щоб зупинити війну, - зазначив Зеленський.

Президент підкреслив, що у нього є переможний план, і для України перемога означає "бути дуже сильними" та "готовими до сильної дипломатії".

Зеленський уточнив, що мирний план включає чотири основні пункти і "плюс" один, який знадобиться Україні після війни. Зокрема, йдеться про безпеку, а також військову та економічну підтримку.

Я поділюся ними із Джо Байденом. Йдеться про безпеку. Йдеться про геополітичне місце для України. Йдеться про дуже сильну військову підтримку, доступну для нас, і про те, що ми повинні бути вільні у тому, як використовувати ту чи іншу річ. Йдеться про рішення щодо економічної підтримки, які, я думаю, будуть цікавими, - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, Кабмін прогнозує збільшення зарплат українців

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
"Ваша держава вас цінує": Зеленський запровадив щорічну грошову премію для найкращих курсантів до Дня пам'яті Героїв Крут (фото) "Ваша держава вас цінує": Зеленський запровадив щорічну грошову премію для найкращих курсантів до Дня пам'яті Героїв Крут (фото)
За словами Глави держави, понад століття Герої Крут слугують прикладом та разом із сучасними захисниками й захисницями України надихають наступні покоління українських воїнів.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next