Зеленський: Саме цієї осені вирішується, що буде далі в цій війні

Зеленський: Саме цієї осені вирішується, що буде далі в цій війні

Президент України Володимир Зеленський прямує до Сполучених Штатів, де планує зустрітися зі світовими лідерами.

Про це він повідомив у вечірньому зверненні.

Президент України прямував до Пенсильванії, де розпочнеться його візит до Сполучених Штатів. Потім він відвідає Нью-Йорк і Вашингтон.  

Саме цієї осені вирішується, що буде далі в цій війні. Разом із партнерами можемо посилити наші позиції, як потрібно для нашої перемоги, спільної перемоги, - для дійсно справедливого миру. Саме зараз визначається, що буде спадщиною чинного покоління державних лідерів – тих, хто у найвищих кабінетах, - заявив президент.

За словами Зеленського, найближчими днями він планує зустрітися з лідерами країн Глобального Півдня, G7, Європи, із керівниками міжнародних організацій.

Крім цього, український президент наголосив на "дуже вагомих зустрічах" з представниками Сполучених Штатів.

Нагадаємо, Умєров - про дозвіл бити вглиб РФ: Партнери жодного разу не казали, що це неможливо

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next