РФ зруйнувала всі українські ТЕС та значну частину ГЕС, – Зеленський

РФ зруйнувала всі українські ТЕС та значну частину ГЕС, – Зеленський

Росія знищила всі українські теплові електростанції та значну частину потужностей гідроелектростанцій. Потенційно мільйони українців можуть залишитися без тепла взимку.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час виступу на дебатах Генасамблеї ООН.

За словами глави держави, нещодавно він отримав звіт від розвідки, в якому йдеться, що президент РФ Володимир Путін планує атаки на атомні об’єкти України та інфраструктуру, щоб від’єднати ядерні реактори від системи постачання.

За допомогою супутників, до речі, Росія отримує зображення і детальну інформацію про інфраструктуру наших атомних електростанцій, – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, У Німеччині перед матчем з «Динамо» затримали 50 озброєних італійських вболівальників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next