На Харківщині окупанти дистанційно замінували маршрути висування Сил оборони

На Харківщині окупанти дистанційно замінували маршрути висування Сил оборони

На Харківському напрямку в районі населеного пункту Глибоке російські військові в нічний час за допомогою БПЛА здійснили дистанційне мінування протипіхотними мінами маршрутів висування особового складу Сил оборони України.

Про це повідомляє пресслужба ОТУ "Харків".

Оперативна обстановка на Харківському напрямку залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. В районі населеного пункту Глибоке противник в нічний час за допомогою БПЛА здійснив дистанційне мінування протипіхотними мінами маршрутів висування особового складу Сил оборони України, - зазначили у пресслужбі.

Крім того, в районі Лукʼянців відмічено перебування підрозділів "Ахмат" противника. Також в районі Стариці противник продовжує виконувати заходи інженерного обладнання позицій, встановлення нових інженерних загороджень та проведення логістичного забезпечення.

У Вовчанську ворог посилив повітряну розвідку з метою виявлення підрозділів Сил оборони України, здійснює поодинокі переміщення особового складу для поповнення поточних втрат.

Відмічено проведення інженерних робіт щодо облаштування противником тунелів для прихованого переміщення між сусідніми будинками.

Як відомо, за минулу добу відбулося три бойових зіткнення. Російські окупанти завдали два авіаудари з використанням трьох КАБів та два ракетні удари. Завдали 54 удари дронами-камікадзе. Здійснили 356 обстрілів позицій захисників України.

Втрати ворога за минулу добу склали 136 чоловік, з них безповоротні - 52, санітарні - 84. Також на цьому напрямку росіяни втратили знищеними та пошкодженими 84 одиниці озброєння та військової техніки.

Нагадаємо, Окупанти будують невідому споруду для захисту Керченського мосту

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next