Арештовано й передано в управління АРМА нове мaйно родичів Медведчука й Козака вартістю майже 16 млн грн

Арештовано й передано в управління АРМА нове мaйно родичів Медведчука й Козака вартістю майже 16 млн грн

Державне бюро розслідувань (ДБР) виявило нове мaйно родичів екснардепів Віктора Медведчука та Тараса Козака, яке намагались приховати. 

Про це повідомили у відомстві 26 вересня.

За клопотанням ДБР суд арештував та передав в управління АРМА нову партію майна підприємства "Бетонбуд", яке його власники - рідні брати Медведчука та Козака приховали від фіскальних органів, - сказано в повідомленні.

Зазначається, що на балансі підприємства, яке ДБР передало в управління держави, перебуває необліковане майно: ангар для сипучих матеріалів, обладнання для виробництва бетону, склад та офісне приміщення. Загальна вартість виявленого майна складає майже 16 млн грн. Слідство триває. 

Якщо у вас є інформація щодо прихованих активів Медведчука і Козака або ж дані про інші вчинені ними злочини, просимо повідомляти на гарячу лінію ДБР за номером 0 800 350 356, - пише також ДБР.

Нагадаємо, Ізраїль продовжить військові операції проти «Хезболли»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Телеканали Медведчука: суд вирішив відкласти справу щодо санкцій до 20 вересня Телеканали Медведчука: суд вирішив відкласти справу щодо санкцій до 20 вересня
Верховний суд переніс на осінь розгляд справи про санкції щодо телеканалів Медведчука. Наступне засідання відбудеться 20 вересня.
Суд відсторонив від посад керівництво АРМА через підозру у корупції Суд відсторонив від посад керівництво АРМА через підозру у корупції
До того ж, керівництво АРМА відправлено під домашній арешт.
Loading...
Load next