Україна евакуювала з Лівану 134 своїх громадян та 45 іноземців

Україна евакуювала з Лівану 134 своїх громадян та 45 іноземців

Міністерство закордонних справ України та Головне управління розвідки Міністерства оборони здійснили чергову евакуацію громадян, які перебували в Лівані.

Про це МЗС України повідомляє соцмережі.

За дорученням Президента України Міністерство закордонних справ України та Головне управління розвідки Міністерства оборони успішно здійснили чергову операцію з евакуації громадян, які перебували в Лівані.

Загалом було евакуйовано 134 громадянина України, серед яких 112 дорослих та 22 дитини. Крім того, Україна евакуювала 45 іноземців - громадян Польщі, Чехії, Литви, Молдови, Бразилії та Лівану. Також із Лівану вивезли двох собак і кота.

Операція стала частиною ширших зусиль з повернення українських громадян через погіршення безпекової та економічної ситуації в регіоні.

У рамках трьох евакуаційних місій з Лівану було евакуйовано 234 особи, зокрема 189 громадян України та 45 іноземців, - заявили в МЗС, висловивши вдячність Польщі та авіакомпанії SkyUp за сприяння у проведенні евакуації.

Нагадаємо, За порушення військового обліку на Хмельниччині склали 1,7 тис. протоколів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Росія планує наступ на Україну зі 175 тисячами військових, – The Washington Post (фото) Росія планує наступ на Україну зі 175 тисячами військових, – The Washington Post (фото)
Американська розвідка встановила, що Кремль планує наступ на Україну на кількох фронтах. На початку 2022 року Росія може застосувати військових.
Loading...
Load next