Війська РФ обстріляли село на Чернігівщині: дві людини загинули

Війська РФ обстріляли село на Чернігівщині: дві людини загинули

Російські війська обстріляли прикордонне село Гірськ Чернігівської області, внаслідок чого загинули два мирні жителі, четверо поранені.

Про це повідомила Сновська міська рада.

Ворог вдарив по мирному населенню прикордоння нашої громади, зокрема, по с. Гірськ. За попередньою інформацією, є двоє загиблих цивільних, серед них одна дитина, - йдеться в повідомленні.

У міськраді зазначили, що троє важко поранених та один поранений середньої тяжкості доставлені в центральну районну лікарню.

Нагадаємо, Вихід із Вугледара: у ЗСУ розповіли, що все було контрольовано

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей
Внаслідок обстрілів російськими бойовиками по позиціях українських військових, загинув заступник начальника тилу логістики 93 ОМБр Холодний Яр.
На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник
Внаслідок одного з обстрілів російських найманців, на Донбасі був поранений один український військовослужбовець.
Loading...
Load next