Росія за тиждень випустила по Україні понад 800 КАБів і майже 400 дронів

Росія за тиждень випустила по Україні понад 800 КАБів і майже 400 дронів

Упродовж тижня російські війська застосували близько 20 ракет різних типів, понад 800 КАБів і майже 400 ударних безпілотників різних типів по території Україні.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

Минулої ночі сили ППО знищили понад 50 «Шахедів» у Миколаївській, Одеській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Сумській, Чернігівській, Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Запорізькій, Житомирській та Харківській областях. Протягом тижня ворог застосував близько 20 ракет різних типів, понад 800 керованих авіаційних бомб і майже 400 ударних БпЛА різних типів, - заявив він.

Як наголосив Зеленський, цей щоденний повітряний терор можна зупинити. Для цього, за його словами, потрібна єдність партнерів і далекобійність.

На наступному тижні у межах «Рамштайну» продовжимо працювати над цим з партнерами, - підкреслив Президент.

Нагадаємо, ЗМІ: Україна зможе почати контрнаступ у 2025 році

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next