Ексглава КСУ незаконно перетнув кордон

Ексглава КСУ незаконно перетнув кордон

Прокурори Офісу генерального прокурора викрили заступника начальника одного з райвідділів поліції Закарпатської області та співробітників Державної прикордонної служби України, які організували незаконне переправлення осіб через державний кордон.

Про це повідомляє ОГП.

Учасникам організованої групи повідомили про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України).

Серед осіб, які скористалися протиправною послугою, - колишній голова Конституційного суду України.

За даними слідства, організована група незаконно переправляла громадян України через окремі прикордонні пункти пропуску в Берегівському районі Закарпатської області без проходження обов’язкового прикордонного контролю.

При цьому поліцейський, відповідно до своєї ролі, інформував осіб, які намагалися незаконно виїхати з України, про спосіб перетину кордону та координував дії водіїв, які здійснювали перевезення.

Правоохоронець особисто виїжджав в район прикордонного пункту, супроводжуючи здійснення незаконного перетину державного кордону, у тому числі вночі.

У свою чергу прикордонники не проводили прикордонний контроль стосовно осіб, яких незаконно переправляли через державний кордон України.

Також в рамках цього кримінального провадження ексолові КСУ повідомили про підозру в незаконному переправленні осіб через державний кордон у співучасті з учасниками цієї організованої групи (ч. 2 ст. 332 КК України).

Слідство триває, встановлюються інші можливі співучасники злочинів з-поміж співробітників правоохоронних органів.

Нагадаємо, Путін з 2017 року налаштовував Трампа проти України - NYT

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
Loading...
Load next