Сирський телефоном обговорив із Брауном реалізацію "плану перемоги" України

Сирський телефоном обговорив із Брауном реалізацію "плану перемоги" України

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський під час телефонної розмови з очільником Об’єднаного комітету начальників штабів Збройних сил США генералом Чарльзом Брауном обговорив шляхи реалізації воєнної складової представленого Україною “плану перемоги” та наступні кроки щодо виконання спільних проєктів.

Про це головком розповів у своєму Telegram 8 жовтня.

Сирський ознайомив Брауна з поточною безпековою ситуацією в Україні, а також критичними потребами українських військових в озброєнні, військовій техніці та боєприпасах.

Головком також скоординував з американським колегою погляди та підходи у рамках підготовки до 25-го засідання у форматі “Рамштайн”, яке відбудеться на рівні глав держав-учасниць Контактної групи з питань оборони України.

Браун підтвердив цілковиту підтримку Сил оборони України та готовність продовжувати практичну допомогу у боротьбі з країною-агресором Росією.

Подякував генералу Чарльзу Брауну за потужну воєнну та політичну підтримку України з боку США, а також за низку спільно проведених заходів у рамках розвитку спроможностей Сил оборони України, – заявив Сирський.

Нагадаємо, Завдали збитків на 34 млн грн: СБУ заявила про викриття у Дніпровській міськраді схеми розкрадання коштів із бюджету

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next