До «навчального» процесу на ТОТ росіяни планують активніше залучати московських священників

До «навчального» процесу на ТОТ росіяни планують активніше залучати московських священників

На тимчасово окупованих територіях України загарбники наголошують на необхідності більшого втручання московської церкви у навчальний процес.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

Росіяни планують більше залучати священників кремлівської церкви до навчального процесу з метою «духовно-морального виховання» молоді. Звичайно, що насправді так звані священнослужителі будуть пропагувати так званий «русский мир», а саме покірність царю, й насаджувати російську пропаганду лицемірства й брехні. Також саме на церкви покладена основна функція антизахідної риторики, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, наразі керівництво ручної церкви отримало вже завдання розробити комплекс занять та визначити відповідальних за їх проведення. Після цього вони мають направити свою концепцію до департаментів освіти при окупаційних адміністраціях.

ЦНС зауважує, що в умовах, коли ворог використовує школи як елемент знищення самосвідомості цілого покоління нації, саме на батьків лягає більша відповідальність за виховання дитини.

Більше проводьте освітніх лекцій власним дітям та плекайте в них найкраще в противагу російській риториці війни й рабства, - закликають у ЦНС.

Нагадаємо, Причетні до корупційних злочинів у сфері діяльності МСЕК: викрито 77 осіб

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next