Росія за тиждень випустила по Україні близько 900 КАБів та понад 40 ракет

Росія за тиждень випустила по Україні близько 900 КАБів та понад 40 ракет

Армія Російської Федерації за тиждень застосувала проти України близько 900 керованих авіаційних бомб, понад 40 ракет та 400 дронів.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

Лише за цей тиждень росіяни застосували проти України близько 900 керованих авіаційних бомб, понад 40 ракет та 400 ударних дронів різних типів, - зазначив Зеленський.

За його словами жоден народ не має проходити такі випробування наодинці. У партнерів є можливість надати необхідну кількість та якість систем ППО, ухвалити рішення для достатньої нашої далекобійності, забезпечити вчасне постачання оборонної допомоги українським воїнам. Як наголосив Президент, треба не втратити час – треба дати необхідний сигнал рішучості.

Максимально працюємо, щоб здобути для України можливість повноцінно відповідати на російський терор, - додав Зеленський.

Нагадаємо, Росія поширює фейки щодо Плану перемоги Зеленського

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next