ГУР перехопило розмови російських військових, які готуються зустрічати солдатів КНДР (ВІДЕО)

ГУР перехопило розмови російських військових, які готуються зустрічати солдатів КНДР (ВІДЕО)
Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило розмови військовослужбовців 810-ї окремої бригади морської піхоти 18 армії південного військового округу (ЗС РФ), яка бере участь у бойових діях на Курському напрямку.

Головне управління розвідки МОУ перехопило розмови російських військових, які обговорюють підготовку до прийому та розподілу північнокорейських військовослужбовців на Курському напрямку.

Про це повідомляє ГУР повідомило у соцмережі.

У перехопленнях окупанти обговорюють підготовку до прийому та розподілу військовослужбовців КНДР (умовна назва батальйон «К») на Курському напрямку, - йдеться у повідомленні.

Для організації взаємодії загарбники планують закріпити одного перекладача і трьох військовослужбовців РФ за кожними 30 військовослужбовцями КНДР. Проте самі росіяни висловлюють сумнів щодо можливості забезпечити новоприбулих російським командним складом.

Чисельність перекинутих в Росію північнокорейських військових зараз становить близько 12 тисяч осіб, серед них 500 офіцерів, зокрема три пхеньянські генерали, - додали в ГУР.

Нагадаємо, Перші військові КНДР будуть застосовані Росією на фронті 27−28 жовтня

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Перші військові з КНДР прибули в зону бойових дій російсько-української війни - ГУР Перші військові з КНДР прибули в зону бойових дій російсько-української війни - ГУР
Зокрема, 23 жовтня 2024 року їхня поява зафіксована у Курській області РФ.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Loading...
Load next