Києву дозволили пом'якшити карантинні обмеження

Києву дозволили пом'якшити карантинні обмеження
МОЗ виключило столицю зі списку регіонів, яким забороняється послаблювати карантинні обмеження через епідеміологічну ситуацію з коронавірусом.Згідно з даними на сьогодні, не відповідають показникам

МОЗ виключило столицю зі списку регіонів, яким забороняється послаблювати карантинні обмеження через епідеміологічну ситуацію з коронавірусом.

Згідно з даними на сьогодні, не відповідають показникам для ослаблення протиепідемічних заходів вісім областей: Волинська, Донецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська, Тернопільська, Харківська та Чернігівській областях.

Також карантин дозволили послабити у Львівській та Одеській областях, а заборонили - в Тернопільській і Харківській. 

Варто зазначити, що за останню добу в Києві виявили Covid-19 у 2789 осіб. З них 54 випадки - летальні. Заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко пояснив, що зростання числа інфікованих безпосередньо залежить від пом'якшення карантину і сприйняття людьми адаптивного карантину як скасування всіх обмежень.

Також він додав, якщо на початку квітня українські лабораторії проводили 16 тисяч досліджень на тиждень, то за минулий тиждень було проведено понад 78.

Нагадаємо, що справжній водоспад утворився на київському мосту Патона. За словами очевидців, які зафіксували інцидент, на мостовому переході вкотре прорвало магістральну теплотрасу. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
За минулу добу коронавірус виявили у 149 жителів Львівщини
Нові випадки інфікування. Загалом же лабораторні центри напередодні провели 1055 ПЛР-тестувань. Зафіксували також 4 смерті. Одужало 67 пацієнтів.
В Україні за добу підтвердили понад 11 тисяч нових випадків COVID-19 В Україні за добу підтвердили понад 11 тисяч нових випадків COVID-19
В Україні впродовж останньої доби підтвердили 11 757 випадків інфікування коронавірусом. Серед інфікованих 1 054 дитини та 242 медпрацівників.
Loading...
Load next