У Львові методом ІФА протестували понад 11 тисяч осіб

У Львові методом ІФА протестували понад 11 тисяч осіб
Масове тестування на антитіла.З цієї кількості майже 12% мають антитіла до Covid-19. А це 1312 людей. У 485 з них виявили імуноглобуліни М, що може свідчити про гостру фазу захворювання.

Масове тестування на антитіла.

З цієї кількості майже 12% мають антитіла до Covid-19. А це 1312 людей.

У 485 з них виявили імуноглобуліни М, що може свідчити про гостру фазу захворювання. Їх відправили на ПЛР-дослідження.

В решти ж виявили імуноглобуліни G, що свідчить про перенесене захворювання. Про це повідомляє керівник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб.

До слова, ІФА-тестування проводять у 6 міських закладах, які мають спеціальні лабораторії - це 2 і 3 міські поліклініки, 1 та 4 міські лікарні, лікарня швидкої допомоги та міська дитяча лікарня.

Зазначимо, що на Львівщині за останню добу кількість хворих на коронавірус зросла на 119 осіб.

Загалом число інфікованих становить 6681 людина.

Варто додати, що Львівська область входить у перелік тих регіонів, у яких найбільша кількість коронавірусної захворюваності.

Читайте також
У НСЗУ пояснили, чи можна алергікам вакцинуватись У НСЗУ пояснили, чи можна алергікам вакцинуватись
Люди з алергією можуть вагатися щодо вакцинації проти COVID-19, бо вважають, що щеплення їм зашкодить. Чи може алергія викликати ускладнення від вакцинації?
За добу в Україні підтвердили 5 094 нових випадків захворюваності на COVID За добу в Україні підтвердили 5 094 нових випадків захворюваності на COVID
Станом на сьогодні, 2 травня в Україн зареєстровано 2 083 180 випадків зараження коронавірусом, 5 094 з них виявили за останню добу.
Loading...
Load next