Інклюзивно-ресурсний центр Львова закрили на карантин

Інклюзивно-ресурсний центр Львова закрили на карантин
Ще одна міська установа, що на пл. Данила Галицького, 4а тимчасово зупиняє роботу через спалах Covid-19. Коронавірусну інфекцію виявили у працівників.

Ще одна міська установа, що на пл. Данила Галицького, 4а тимчасово зупиняє роботу через спалах Covid-19. Коронавірусну інфекцію виявили у працівників.

Відтак установа не працюватиме до 9 вересня включно, адже як робітники, так і вихованці центру мають впродовж 2 тижнів перебувати на самоізоляції.

Зазначимо, Інклюзивно-ресурсний центр (ІРЦ) — це установа, яка створена з метою реалізації права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та інших навчальних закладах, які забезпечують здобуття загальної середньої освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуги та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.

Один інклюзивно-ресурсний центр створюється з розрахунком не більш як на 12 тисяч дітей.

Додамо, в Україні зафіксували новий антирекорд хворих на COVID-19: Київ – на першому місці, Львівщина – на 4. Загалом за час пандемії коронавірусну інфекцію в області виявили у 13978 осіб, 381 людина померла. 4173 пацієнти одужало.

Нагадаємо, через спалах коронавірусу закрили на карантин львівський дитячий садок. ДНЗ «Святого Миколая» №135, що на вулиці Героїв Майдану, 8а у Франківському районі, не працюватиме протягом 14 днів.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Україна підписала договір із Pfizer про купівлю ліків проти коронавірусу — МОЗ Україна підписала договір із Pfizer про купівлю ліків проти коронавірусу — МОЗ
Міністерство охорони здоров'я підписало договір із фармкомпанією Pfizer на купівлю ліків проти коронавірусу Paxlovid.
За добу понад 8 тисяч випадків: кількість хворих в Україні після свят знову збільшується За добу понад 8 тисяч випадків: кількість хворих в Україні після свят знову збільшується
За останню добу, 6 травня, в Україні виявили 8 404 нових хворих на COVID-19. Загалом кількість виявлених випадків інфікування коронавірусом з початку пандемії зросла до 2 105 428 осіб.
Loading...
Load next