Львівські медики розповіли як надати першу медичну допомогу при судомах

Львівські медики розповіли як надати першу медичну допомогу при судомах
Як пояснює лікар навчально-тренувального відділу Центру екстреної медичної допомоги Олег Щебель, у першу чергу, потрібно перевірити чи безпечне місце навколо і чи наявні маска й рукавички.Далі необх

Як пояснює лікар навчально-тренувального відділу Центру екстреної медичної допомоги Олег Щебель, у першу чергу, потрібно перевірити чи безпечне місце навколо і чи наявні маска й рукавички.

Далі необхідно зафіксувати голову або покласти під неї будь-який сторонній предмет, щоб людина не розбила голову.

Це положення дозволяє не допустити удушення власним язиком, коли людина буде розслаблена або якщо спостерігатиметься виділення пінистої рідини чи блювотних мас. Зазначимо також, що є дії, які категорично виконувати не можна, коли в людини приступи судом.

Після того, як посіпування зникнуть, потрібно покласти людину в безпечне положення, як демонструють у відео чи на зображенні нижче.

Додамо, категорично забороняється в ротову порожнину пхати палички, ложки, виделки чи будь-що інше, бо цим можна лише зашкодити.

https://www.youtube.com/watch?v=_QIBqTRym6w

Нагадаємо, що львівські медики пояснили як надати першу медичну допомогу при інсульті. Кожен п’ятий українець в зоні ризику отримати інсульт і кожен може стати свідком цієї ситуації...

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові медики провели надскладну гібридну операцію 50-річному пацієнту (відео) У Львові медики провели надскладну гібридну операцію 50-річному пацієнту (відео)
Львівські хірурги спільно з польськими колегами провели гібридну операцію 50-річному пацієнтові з Івано-Франківська з підгострим розшаруванням аорти типу В.
Ще одна область України вийшла із "червоної" зони Ще одна область України вийшла із "червоної" зони
Від сьогодні, 22 квітня, Чернівецька область переходить у "жовтий" рівень епідемічної небезпеки.
Loading...
Load next