У Львові виписують дружину священника після коронавірусу

У Львові виписують дружину священника після коронавірусу
Зараз вона почувається значно краще. Медики, які її лікували кажуть, що її одужання – Різдвяне диво, про це інформує Духовна велич Львова.

Зараз вона почувається значно краще.

Медики, які її лікували кажуть, що її одужання – Різдвяне диво, про це інформує Духовна велич Львова.

Варто зазначити, що 37-річна Катерина Терлецька - мама 6 дітей. У жінки діагностували COVID-19 ще у листопаді, коли вона була на 7 місяці вагітності.

Лікарі повідомили, що у Катерини на 90% були уражені легені. Вона 15 днів провела на апараті ШВЛ.

"За тими показами, які у неї зараз є, вона не є кисневозалежна, тримає сатурацію, немає задишки, хоче до родини до сім’ї. Всі молилися за неї. Сталося, дійсно, різдвяне чудо. А дівчинка, Даринка, яка передчасно народилася і мала позитивний тест на коронавірус, досі стабільно важка", - розповіла завідувачка Першого відділення терапії Клінічної лікарні швидкої допомоги Львова Марта Сайко.

Нагадаємо, що приватна лабораторія «МеДіС» акредитована згідно з вимогами ISO 15189. Діагностичний центр отримав атестат. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Кишкові інфекції: як вберегти себе у літній період (відео) Кишкові інфекції: як вберегти себе у літній період (відео)
Медики радять бути уважними до продуктів, які берете з собою на природу: не використовуйте швидкопсувні продукти та уникайте багатокомпонентних страв.
Декілька країн готові визнати український паперовий COVID-сертифікат, - Кулеба Декілька країн готові визнати український паперовий COVID-сертифікат, - Кулеба
Угорщина, Молдова, Грузія та Туреччина першими можуть почати визнавати українські паперові COVID-сертифікати про вакцинацію від коронавірусу.
Loading...
Load next