Уряд вирішив звільнити Степанова з посади очільника МОЗ

Уряд вирішив звільнити Степанова з посади очільника МОЗ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль направив до Верховної Ради подання про відставку Максима Степанова. Зокрема Степанов заявив, що піде у відставку лише тоді, коли за це проголосує ВР.

Міністра охорони здоров’я Максима Степанова очільник Кабміну Денис Шмигаль хоче відправити у відставку, повідомила речниця голови ВРУ Дмитра Разумкова – Ольга Туній у Facebook.

"Офіційно повідомляю, що до Верховної Ради України надійшло подання Прем’єр-міністра України про відставку Міністра охорони здоров’я Максима Степанова", - написала у дописі Туній.

Зазначимо, що наразі Шмигаль поки публічно не коментували свого рішення.

Своєю чергою Максим Степанов в ефірі телеканалу "Україна 24", коментуючи заяви про відставку свої колег – міністра економіки Ігоря Петрашка та інфраструктури Владислава Криклія – заявив, що сам він жодних заяв не писав. І заявив, що "на табло у Верховній Раді має з'явитись 226 голосів "за" постанову про його відставку – аби заяву було написано".

Нагадаємо також, що сьогодні, 14 травня, стало відомо, що ще двоє міністрів з уряду Дениса Шмигаля подали у відставку - міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко та міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Читайте також
Карантин в Україні продовжили до 30 червня Карантин в Україні продовжили до 30 червня
Прем'єр-міністр, Денис Шмигаль, повідомив, що карантин в Україні продовжать до кінця червня. Зокрема він також закликав українців на Великдень залишатись вдома.
"Поки що не розглядаю": Ляшко прокоментував своє можливе призначення новим міністром МОЗ "Поки що не розглядаю": Ляшко прокоментував своє можливе призначення новим міністром МОЗ
Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко не розглядає можливість обійняти посаду міністра охорони здоров'я, однак також вважає, що наразі некоректно коментувати своє ймовірне призначення.
У МОЗ заявили, що Україна готова до впровадження Covid-паспортів У МОЗ заявили, що Україна готова до впровадження Covid-паспортів
Міністерство охорони здоров'я оцінили готовність України до введення паспортів вакцинації. Однак зазначили, що Україна готова до будь-якого розвитку подій.
Loading...
Load next