Чотири області України ввійшли в "червону" зону: деталі

Чотири області України ввійшли в "червону" зону: деталі
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.

З 18 жовтня чотири області України: Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпровська перейдуть до "червоної" зони карантинних обмежень. 

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Сьогодні, 15 жовтня відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС, за результатами якого вирішили запровадити "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпровської областей з 00:00 18 жовтня.

Напередодні у "червону" зону вже потрапила Херсонщина. До того жодна область не була "червоною" від 8 травня.

Обмеження у "червоній зоні".

У цій зоні заклади освіти зможуть працювати, тільки якщо 100% працівників матимуть "зелений" COVID-сертифікат.

У "червоній" зоні зможуть працювати кінотеатри, музеї, інші культурні заклади, розважальні заклади, ТРЦ, заклади громадського харчування, ринки, спортзали та басейни, якщо весь персонал та відвідувачі будуть повністю вакциновані.

Також працюватимуть кінотеатри, музеї, інші культурні заклади, розважальні заклади, ТРЦ, ринки, спортзали та басейни, якщо весь персонал та відвідувачі будуть повністю вакциновані.

Читайте також
Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України
У Міністерстві охорони здоров'я України анонсували вихід з "червоної" зони карантину ще чотирьох українських областей. Зокрема йдеться про Запорізьку, Полтавську, Хмельницьку та Чернігівську області.
В Україні за добу підтвердили 1054 випадки захворювання на COVID В Україні за добу підтвердили 1054 випадки захворювання на COVID
В Україні за вчорашній день, 6 серпня, медики зафіксували 1054 випадки коронавірусного захворювання.
В Україні за добу підтвердили 1081 нових випадків захворювання на COVID-19 В Україні за добу підтвердили 1081 нових випадків захворювання на COVID-19
В Україні знову виявили більш як тисячу нових випадків коронавірусу. Зокрема понад 500 людей потрапили до лікарень.
Loading...
Load next