Реанімації лікарень Чернівців, де лікують хворих на COVID-19, завантажені на 100% - ОДА

Реанімації лікарень Чернівців, де лікують хворих на COVID-19, завантажені на 100% - ОДА
Багато недужих і у відділеннях міських медичних закладів.

Найгірша ситуація в міській лікарні №4, де вільних місць уже не залишилось, а також у міській лікарні №3 — там заповненість становить 93%, про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної державної адміністрації.

За минулу добу, 30 жовтня, в області госпіталізували 169 людей. Ми і раніше мали такі високі цифри, однак не у вихідні, для суботи це надзвичайно велике число. Зафіксовано 16 летальних випадків. Завантаженість у госпітальних базах щодня збільшується, тож маємо робити все, аби уберегти себе та своїх рідних від недуги. Варто пам’ятати, що вакцинація та дотримання норм карантину рятують життя,– наголосив директор Департаменту охорони здоров‘я Чернівецької ОДА Олег Чорний.

З початку пандемії у Чернівецькій області виявили вже понад 106 тисяч випадків інфекції. З початку кампанії вакцинації у цьому регіоні з населенням у 900 тисяч людей ввели 328 тисяч доз вакцини. Чернівецька область наразі перебуває в «помаранчевій» зоні карантину. Проте місцева влада там запровадила посилені карантинні заходи. 

Під час засідання комісії ТЕБ та НС говорили також про випадки порушення протиепідемічних норм. Робочі групи, які працюють в області, вже обстежили 303 об’єкти. 27 осіб притягнули до адміністративної відповідальності. 75 буковинцям надали відповідні рекомендації.

Анастасія Фаль -pravdatutnews.com

 

Читайте також
"COVID сертифікат" можуть запустити в Україні вже до 1 липня, - Степанов "COVID сертифікат" можуть запустити в Україні вже до 1 липня, - Степанов
Очільник МОЗ, Максим Степанов заявив, що разом із Міністерством цифрової трансформації України планується вже з 1 липня цього року запустити так звані "ковідні сертифікати" – документ, який міститиме в собі дані про вакцинацію, негативні ПЛР-тестування або одужання людини від коронавірусу.
В Україні вже 755 тисяч осіб отримали щеплення проти COVID-19 В Україні вже 755 тисяч осіб отримали щеплення проти COVID-19
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що від початку компанії вакцинації вже майже 755 тисяч українців щепились від коронавірусної інфекції.
Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ситуація із COVID-19 в країні покращується, адже за останніх 6 тижнів епідемічні показники щодо поширення коронавірусу стабілізувалися.
Loading...
Load next