"ЄС час подумати про обов'язкову вакцинацію", - голова Єврокомісії

"ЄС час подумати про обов'язкову вакцинацію", - голова Єврокомісії
Рішення про повну вакцинацію кожна країна країна буде приймати сама.

Країни Євросоюзу повинні обговорити питання про обов'язкову вакцинацію від COVID-19, заявила президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн в середу на пресконференції в Брюсселі. Повідомляє УНН.

Так, є дуже маленькі діти або люди з медичними протипоказаннями, які не можуть вакцинуватися, але переважна більшість може. Тому я думаю, що було б зрозуміло і доречно вести зараз дискусію, як ми можемо заохочувати і потенційно думати про обов'язкову вакцинацію в ЄС.

Це вимагає обговорення. Це вимагає загального підходу. Але я вважаю, що це дискусія, яку потрібно вести, - сказала фон дер Ляєн.

Також президент Єврокомісії наголосила, що зараз вакциновано 77% дорослого населення ЄС, або 66% всіх жителів країн блоку. Це означає, що більше третини європейців залишаються незахищеними, а населення ЄС - 450 мільйонів. 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні за добу підтвердили 1081 нових випадків захворювання на COVID-19 В Україні за добу підтвердили 1081 нових випадків захворювання на COVID-19
В Україні знову виявили більш як тисячу нових випадків коронавірусу. Зокрема понад 500 людей потрапили до лікарень.
В Україні за добу підтвердили 1054 випадки захворювання на COVID В Україні за добу підтвердили 1054 випадки захворювання на COVID
В Україні за вчорашній день, 6 серпня, медики зафіксували 1054 випадки коронавірусного захворювання.
В Україні зафіксували 1 732 нових випадків COVID-19 за добу В Україні зафіксували 1 732 нових випадків COVID-19 за добу
За добу 20 серпня 2021 року в Україні зафіксовано 1 732 нові підтверджені випадки коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 104, медпрацівників – 32).
Loading...
Load next