Безкоштовне лікування псоріазу: медцентр «Панацея» допомагає боротися з розвитком хвороби (відео)

Безкоштовне лікування псоріазу: медцентр «Панацея» допомагає боротися з розвитком хвороби (відео)
Одна ін’єкція препарату «Скафо» може коштувати понад 10 тис. грн. Центр «Панацея» забезпечує цим препаратом пацієнтів з важкими формами псоріазу безкоштовно. 

У Львові відновив свою роботу центр дермато-естетичної медицини «Панацея», де надають як косметичні послуги, так і допомагають пацієнтам боротися із розвитком псоріазу та пов’язаних із цим захворюванням проблем. Ірина вже понад 36 років живе із цією недугою. Спочатку в неї псоріатрічна недуга проявлялася як висип на шкірі, але з часом почалися й проблеми з суглобами. 

 Виникає дуже багато складнощів, але пристосовуєшся до того, треба з тим жити. І лікуватися звичайно, складнощів дуже багато. Допомагає, лікування допомагає, бо без лікування це ніяк просто, — каже Ірина Пранник, пацієнтка. 

На різних етапах в Ірини лікарі спостерігали набряки кінцівок та інші симптоматичні прояви на шкірі. Зараз жінка проходить біологічну терапію, яка не дає розвиватися хворобі. Лікарі зазначають, що дуже ефективним є препарат «Скафо», який використовують у боротьбі з псоріазом та псоріатичним артритом. 

 Цей препарат належить до групи хворобомодифікуючих препаратів. Тобто, до тих ,Які не лише знімають симптоматику, а й патогнетично впливають на даний процес. Зупиняють руйнацію кістки, зупиняють можливість розвитку кератиноцитів з утворення бляшок, а тим самим зупиняють остеодеструкцію кістки. Безумовно ми вже відновити кінцівки уражені не можемо, але можемо зберегти те що є і зупинити даний процес, — розповідає Орися Сизон, професорка, генеральна директорка центру дермато-естетичної медицини «Панацея». 

Ін’єкцію препарату «Скафо» мають проводити щотижня впродовж місяця. 

 
Курс лікування в ідеалі треба провести до року часу. Пізніше після місяця ін’єкції проводяться щомісячно, один раз на місяць. А пізніше вже по бажанню пацієнта, відповідно по його загальному стану, є в нас пацієнти, які проводять в нас біологічну терапію, це є варіант біологічної терапії, то проводять її практично пожиттєво. Це вже в залежності від платоспроможності пацієнта, бо це препарат достатньо дорогий, — додала Орися Сизон. 

Одна така ін’єкція може коштувати понад 10 тисяч гривень. Але оскільки зараз країна переживає важкі часи, центр «Панацея» вирішив запровадити безкоштовну програму забезпечення цим препаратом пацієнтів з важкими формами псоріатричної хвороби. До того ж тут працюють кабінети, де проводять лазерну епіляцію, нехірургічна підтяжка обличчя тощо. А головною родзинкою центру є надсучасний багатопрофільний апарат для ліквідації різноманітних проблем зі шкірою. 

Працює безумовно фантастичний апарат на сьогоднішній день Nordlys. Віна дає нам можливість працювати із розширеними судинами, з проблемами акне, з проблемами пігментації. Дає можливість проводити шліфовки, тобто вирівнювати тон і колір шкіри й відповідно її рельєф після ряду захворювань, зокрема, після акне чи після проведення різних хірургічних процедур, — зазначила Орися Сизон.

Це стосується навіть ліквідації після травматичних гематом. Розташований центр дермато-естетичної медицини «Панацея» на вул. Квітки-Основ’яненка, 26а. Працює він з понеділка по суботу з 10-ї години ранку і до 5-ї вечора. 

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У світі відзначили професійне свято сімейних лікарів У світі відзначили професійне свято сімейних лікарів
Значна частина людських проблем, пов’язаних з фізичним станом, в сучасному світі вирішується на прийомах в сімейних лікарів
COVID не йде на спад: кількість смертей та госпіталізованих в Україні знову зросла COVID не йде на спад: кількість смертей та госпіталізованих в Україні знову зросла
Станом на ранок 21 квітня в Україні зафіксовано 12 162 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема на Львівщині 492 підтвердженні випадки захворюваності на коронавірус, серед них львів’ян – 222.
Loading...
Load next