Медики вилікували дитину за допомогою 3D принтера

Медики вилікували дитину за допомогою 3D принтера
Медики з трьох міст вилікували дитину за допомогою 3D принтера

Уявити собі через що пройшов 8-ми річний Богдан просто неможливо! Тільки уявіть: замість дошкільних забав хлопчик відвідував хіміотерапію та пережив важку операцію. У це важко повірити, але через онкологію печінки дитина позбулася жовчного міхура.

До школи Богданчик йшов абсолютно здоровим. Батьки не могли натішитися успіхами сина, як раптом: немов грім серед ясного неба. Знову страшний діагноз – саркома. Але цього разу рак вразив вже стегнову кістку.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Найважча вроджена вада серця у дитини Найважча вроджена вада серця у дитини
Вперше в Україні спеціалісти лікарні Святого Миколая виконали операцію, яка у світі вважається технічно однією з найскладніших в дитячій кардіохірургії
Медики Львівського ОХМАТДИТу врятували хлопчика із масою всього 650 грамів (відео) Медики Львівського ОХМАТДИТу врятували хлопчика із масою всього 650 грамів (відео)
За його життя боролися майже 2 місяці.
Перша дитяча трансплантація: у Львові 13-річній дівчинці пересадили нирку (відео) Перша дитяча трансплантація: у Львові 13-річній дівчинці пересадили нирку (відео)
Вперше на Західній Україні у Львівському західноукраїнському спеціалізованому медичному дитячому центрі виконали трансплантацію нирки дитині. У свої 13 дівчинка важила всього 28 кг, але операцію вона перенесла добре і донорський орган одразу прижився.
Loading...
Load next