Вакарчук заговорив про кохання у своєму житті (відео)

Вакарчук заговорив про кохання у своєму житті (відео)
Гурт «Океан Ельзи» випустив нову пісню.

Рівно за місяць до початку весни, гурт Океан Ельзи презентував прем'єру нової пісні «Весна».

Для гурту весна символізує «відродження, кохання, перемогу та оновлення».


Мабуть, оскільки я народився і перший вдих зробив весною – це на рівні підсвідомого. Для мене цей час – це щось неймовірне. Я живу заради весни, заради того, щоб знову відчути її, у прямому та переносному сенсі, як оновлення. Це дуже важливий момент мого життя щороку, – так автор пісні та лідер ОЄ Святослав Вакарчук пояснив, чому гурт присвятив уже багато пісень цієї пори року.


Весна – це кохання. Тому я не міг тут не згадати французів Аполлінера, Рембо та Верлена. На мій погляд, їхнє ставлення до кохання еталонне у світовій поезії, бо так про кохання щемне, чесно, боляче, але при цьому до кінця, на розрив, мало хто писав, – додав Святослав.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com
Читайте також
Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео) Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео)
Російська реперка вже неодноразово втрапляла у скандали через свою неадекватну та хамовиту поведінку. Раніше Instasamka принизила візажистів, які прийшли до неї додому через спізнення. Дівчина демонстративно викинула їхні речі у під'їзд та обізвала обслуговуючим персоналом, який нічого не вартий.
Loading...
Load next