Фронтмен Imagine Dragons виступив із прапором України на концерті в Празі (відео)

Фронтмен Imagine Dragons виступив із прапором України на концерті в Празі (відео)

Американський гурт Imagine Dragons висловив солідарність із Україною, піднявши на сцені український прапор під час концерту у столиці Чехії Празі.

Під час виконання пісні Walking the Wire на концерті у Празі соліст гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс підняв український прапор. Його співаку передала харків‘янка, яка виїхала з Північної Салтівки.

Також у неділю, 5 червня, у Нью-Йорку відбувся грандіозний концерт на підтримку України. У серці міста, на площі Таймс-сквер, гроші для нас збирали голлівудські актори та співаки. Про це повідомляє Aid Ukraine Today, передає 24 канал.

Протягом останніх трьох місяців з Україною весь світ. Вчора потужний меседж підтримки прозвучав у США, в одному з найпопулярніших і знакових місць світу – Таймс-сквер.

На перформанс просто неба у США прибули зірки з усього світу – оперні співаки, артисти балету, поп-, рок- і джаз-музиканти, спортсмени та голлівудські актори. Він тривав упродовж усього дня з 12 до 15, а потім з 17 до 20 за місцевим часом. Його ведучою була Марічка Падалко.

У першій частині концерту звучала класична музика, опера та відбувся балет, а в другій – на сцену вийшли імениті артисти:

  • Міка Ньютон;
  • Alyosha;
  • Брія Блессінг – американська співачка та композиторка, яка в 13 років переїхала до Львова;
  • Margot Sergent – французька джаз-виконавиця;
  • Dagamba – латвійський гурт.

Спікерами заходу стали генеральний консул України в Нью-Йорку Олексій Голубов, подружжя акторів Міла Куніс та Ештон Кутчер, олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва та президентка благодійного фонду Revived Soldiers Ukraine Ірина Ващук. Відеозвернення до американсько-української публіки записали Сергій Бабкін, Андрій Хливнюк з "Бумбоксу", гурт "Океан Ельзи" та Монатік.

Варто зауважити, що на концерт прийшли як українці, так й американці, і більшість з них – з синьо-жовтою символікою: з прапорами, стрічками, аксесуарами, в одязі.

Усі задоначені гроші перерахують на гуманітарну допомогу для України, медичне обладнання, реабілітацію пораненим, форму для рятувальників, послуги для біженців.

Нагадаємо, раніше легендарний гурт "Metallica" зібрав 1 мільйон доларів для України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України Рок-гурт Queen випустив на YouTube запис концерту з Харкова, щоб зібрати кошти для України
На підтримку зусиль з надання допомоги Україні проти російської агресії, Queen виклав у вільний доступ історичний харківський концерт 2008 року зі спеціальним показом на YouTube, спрямованим на збирання пожертв
Loading...
Load next