Святослав Вакарчук вдруге став батьком

Святослав Вакарчук вдруге став батьком
У співака народилась донечка.

Святослав Вакарчук, засновник та соліст популярного українського гурту "Океан Ельзи", знову став батьком. У нього народилась донечка, яку назвали Соломією.

Про це повідомила представниця пресслужби "Океану Ельзи" Вікторія Хоменко.

Дівчинка народилася ще два тижні тому, однак про її народження повідомили лише сьогодні, 5 липня. Ім'я матері — не розголошують.

Ім'я, яке обрали батьки дитини, означає "мир". Нагадаємо, 19 червня 2021 року в музиканта народився син Іван. Тато і мама Соломії та Івана вирішили не розголошувати якусь іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їхнього рішення і до права на приватне життя, — повідомила Хоменко.

Нагадаємо, минулого року Святослав Вакарчук повідомив про розлучення з Лялею Фонарьовою, у шлюбі з якою перебував протягом 20 років. Також минулого року стало відомо, що у музиканта народився син — Іван.

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
Після 20 років шлюбу: Святослав Вакарчук розлучається з дружиною Після 20 років шлюбу: Святослав Вакарчук розлучається з дружиною
Лідер гурту "Океан Ельзи" та політичний діяч Святослав Вакарчук повідомив у соцмережах про розрив шлюбу зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою.
Народився син: співак Святослав Вакарчук вперше став батьком Народився син: співак Святослав Вакарчук вперше став батьком
У червні цього року Святослав Вакарчук публічно заявив про розлучення, а вже наприкінці літа нова обраниця музиканта народила йому первістка - сина Івана.
Loading...
Load next