OneRepublic на концерті підняли прапор України (відео)

OneRepublic на концерті підняли прапор України (відео)

Американська група OneRepublic підняла український прапор на концерті в Торонто. Таким чином вона висловила солідарність українцям, які вже понад п'ять місяців страждають від російської агресії.

Прапор солістові групи передала українка, яка прийшла на їх концерт. Спочатку Райан Теддер підняв синьо-жовтий прапор, а потім повісив його на мікрофон.

Вперше з лютого відчула себе такою живою і такою пов'язаною з людьми. Мій прапор помандрував трохи і дістався до сцени, і я вдячна Райану Теддеру за підтримку. Я вдячна за цей чарівний досвід і ніколи не забуду, наскільки ви були щирі і зворушливі на сцені, - написала українка в Instagram.

Нагадаємо, що Україна візьме участь у дитячому Євробаченні-2022.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Доброго вечора, ми з України!": у Кременчуці автори хіту отримали відзнаки (відео) "Доброго вечора, ми з України!": у Кременчуці автори хіту отримали відзнаки (відео)
Цей трек постійно звучить в ефірі цілодобового інформаційного марафону.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
«Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео) «Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео)
Данилко висловив готовність застрелити Путіна. Артист переконаний, що говорити з президентом країни-агресора марно.
Loading...
Load next